دراين شهرك تلاش بسياري در جهت اجرايي شدن مقررات مربوط به مناطق آزاد انجام شده است
واحدهاي فناوري كوچك و متوسط در توسعه كارآفريني مبتني بر فناوري و به تبع آن رونق اقتصادي نقش به سزايي دارند. رشد و توسعه واحدهاي فناوري درگرو ايجاد زيرساخت هاي لازم براي كاهش خطرپذيري آنها در دوران شروع فعاليت خود مي باشد. اكنون كه در آستانه33امين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي قرار داريم كشور ما به دليل تحولات بالنده در سالهاي اخير و توفيق در عرصههاي بين المللي، در حال حاضر در شرايطي پويا قرار دارد كه ميتواند پشتوانه محكمي براي گام نهادن به سوي توسعه پايدار ميهن عزيزمان باشد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان پاركهاي علم و فناوري در اين ميان، بسترهايي هستند كه با توانمندي بالقوه بسيار، در مسير رشد و توسعه اقتصاد كشور در حركتند و اين روند با نگاهي نوين، شتاب بيشتري خواهد يافت.
در اين راستا گفتو گويي با محمود شيخ زين الدين رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان انجام داديم كه در ادامه به بخشي از آن اشاره خواهيم كرد.
رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با اشاره به اينكه اين شهرك با هدف بسترسازي و ايجاد زيرساختهاي لازم براي رشد و گسترش شركتهاي دانش بنيان، با ايجاد و بهره برداري از مراكز رشد واحدهاي فناوري و پارك علم و فناوري استان اصفهان- شيخ بهايي فعاليت خود را آغاز كرد، گفت: در حال حاضر بيش از 250 شركت خصوصي دانش بنيان در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر مي باشند.
شيخ زين الدين اظهاركرد: تنوع توليد كالا و خدمات با فناوري برتر (high tech) توسط شركتهاي دانش بنيان، تامين و ارايه خدمات با ارزش افزوده بالا واحدهاي فناوري به ويژه در جذب سرمايه گذاران ريسك پذير،كمك به تامين منابع مالي و حضور نيروهاي متخصص و حرفه اي در تجاري سازي فناوريهاي نو از جمله ظرفيت هاي پارك علم و فناوري استان اصفهان-شيخ بهايي در شرايط كنوني است.
وي افزود: ايجاد بستر مناسب براي فعاليت هاي مرتبط با انتقال فناوري، برند (Brand) شناخته شده و معتبر براي برقراري ارتباطات بين المللي، امكان برقراري ارتباط پويا به منظور استفاده از دانشمندان و متخصصين ايراني خارج از كشور از ديگر فرصتهاي ايجاد شده براي شركتهاي دانش بنيان مستقر در اين پارك علم و فناوري است.
شيخ زين الدين با بيان اينكه نحوه سرمايه گذاري شركتهاي دانش بنيان مستقر از اراضي پارك علم و فناوري استان اصفهان-شيخ بهايي به صورت اجاره بلند مدت اراضي و ساخت فضاهاي مورد نيازمطابق با كاربري مورد نظر است، ادامه داد: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به ارايه تمامي امكانات زيرساختي نظيربرق زير زميني با پست 20 كيلو ولت مستقل، آب شرب و غير شرب، گاز، فاضلاب و خطوط ديتا و تلفن براي هر پلاك از اين اراضي اقدام نموده است.
رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با بيان اينكه در اين شهرك تلاش بسياري در جهت اجرايي شدن قوانين و مقررات مربوط به مناطق آزاد انجام شده است، تصريح كرد: اجراي قوانين مناطق آزاد در پارك هاي علم و فناوري، طرحي نو براي تضمين فردا است.
وي بيان كرد: حمايت و بهره گيري از توانمندي هاي شركت هاي دانش بنيان مستقر در پارك ها و مراكز رشد علم و فناوري، علاوه بر رفع نياز صنايع و قطع وابستگي هاي كشور، منجر به ايجاد و توسعه فناوري ها و صنايع جديد شده و اشتغال را در پي خواهد داشت.